jom follow

Wednesday, November 12, 2008

1st time kena tagged!!!!



gi blog ciknad tadi ... beriye2 aku nk tgk ciknad kena tagged mende ... baca punya baca (sambil tersengih nengok gambo cik nad mulut jonget) ... baru perasan ada nama aku kat list org2 yg kena tagged ... laaa



Cik Nad kata wat cenggini :-
1. Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
4. Post these instructions with your picture.
5. Tag 10 people to do this.


oleh sbb ni 1st time aku kena tagged makanya aku gigih terus amik phone & pose ... hasilnya korang tgk lah sendirik ... sib baik aku kat opis, jadi takyah nk touch up ... mmg dah sedia gojes ... (wakakaka ... matilah aku prasan) ... tapi kalau aku kena tag kat umah maunya korang tak kenal ... :D

instruction tu kata kena tag 10 org .... mmg kena tag 10 org eh nad?!?? .... tak ckp 10 takpe kan ...

so aku nk tag cik puan sekalian ....

1. lis (dunia alicia)

2. neera (ontel's stories)

3. achik (catatan kehidupan ku)

4. sue (sepi itu indah)

5. ros (aku la ros)

6. era (aku punya ske arh)

salam sayang dari aku... selamat buat entry kena tagged .... sekian ... wassalam ... ;p

7 comments:

NaD said...

Adoii..mmg gojes. I adore ur curly2 manja hair. hehehehe.

AinZa said...

siyes..mmg gojes kakak dhada nih!

ita.itu said...

aku lemas buat tag2 nih.hehe

Alicia said...

tang (thanks)haaa tag aku..! aku malas la...

AQisH said...

hahaha..suka statment u dah dok kat opis mmg tak yah touch up kan dah sediakala gojes gitewww..u mmg gojesss!!

Asz said...

nad : jgn ar puji camtu... malu i ...hiks ... senang je nk curly manja gitu, takyah buat kat kedai ...gulung2 sepit jek ..jadik le curly manja ...

nuyu : oke lah korang dua nk mkn apa? belanjawan merosot so meh dtg umah ... akak masak ... ;p

ita : ala ta ... 1st time tu yg smgt je nk buat ... kalau selalu2 cam ko mau lemas gak kot ...

lis : ala ... jgn cenggitu ..

Asz said...

aqish : tu statement brani mati ... ekekeke ..mati la prasan lg ... ;p