jom follow

Wednesday, November 26, 2008

Tadika Bintang Pintar Ihtifal's Day


last saturday, 22/11/2008 ... Tadika Bintang Pintar a.k.a. skolah adam mengadakan hari Iftifal kat dewan cempaka di kelab darul ehsan, ampang.



adam buat dua persembahan ... poem & fashion show .... funny thing is masa kat umah kemain happening lagi dia ... tapi bila sampai je kat kde otomatik dia bermuram durja .... yg betulnya pasal dia nervous breakdown.

pagi yg ceria!!!! masa ni nk gi swimming ... gigih bgn awal, kul 8 dah siap ngan swimming trunk oke!

baru sampai kat kde, teacher soh student dok setempat, parents leh gi jln or lepak2 dulu pasal event start kul 2, tapi kami awal kul 12.15 dah tercongok kat situ ...masa ni bila dia dengar parents boleh gi jln2 dulu terus panggil aku nk bisik ... tak kasi aku gi mana2 soh tunggu dia kat situ ... tau pun ko takut ... hiks!!!

me & my hubby ... oleh kerana kami diantara yg terawal, maka boleh pilih port yg baik ... amik meja yg dpan, senang nk amik gambo ... ada kurang 10 org lam dewan ni masa tu, so amik kesempatan amik gambo berdua ...

kata2 aluan & terima kasih dari pengetua, Tadika Bintang Pintar, Cik Sabrah Hj Lokman .... she is very nice, lembut ngan budak2, sesuwai sgt jadik tokey tadika .... semoga maju jaya ...


haa... korang tgk tu ... nombor lucky draw ... aku nyer 455, my hubby 466 .... cam berjanji2 je dpt nombor camtu padahal masa masuk asing2 pasal dia gi toilet dulu .... tapi malangnya no ni tak berapa lucky daaaa!!! ... dia nk yg lagi cantik .... yg kena 444 ....

sebelum konsert mula ... teacher ngah kumpul suma student, tunggu turn nk tukar costume & make up

his 1st show, poem ... when i grow up .... tgklah muka yg stress tu ... tak nk pandang audience langsung, tak tau apa lam kpala dia masa ni ....

right after he finished his 2nd show, fashion show, ni katanya chinese wedding costume ... kemain lagi awek sblh tu, lorat je ngan kipas bagai .... cute budak2 ni suma bercostume, teringat lak masa aku kecik2 dulu...


ada gak insiden yg membuat aku ngan husband aku ketawa nk pecah perut ... adam panik atas stage masa fashion show ... suppose dia turn a few times kat atas stage then turun stage buat one big round kat meja audience, instead dia buat lebih kurang kat atas stage pastu nk blah gitu je ... dah tu pulak bila teacher soh turun stage, dia turun tapi bila nmpak abah dia ngah shoot video ... dia boleh terus duduk sblh abah dia .... ekekekeke .... yg siannya, model pompuan ... termangu2 pelik ... tak tau nk buat apa ....

will be back with this final video on adam panicking during fashion show ... later .. ;p


5 comments:

ita.itu said...

hehe..anak ko hebat ek..sian partner dia lam tuh..hehe

Asz said...

tu le ta... teraniaya bdk pompuan tu .. ;p

Mummy Cool said...

hehehe cute sgt.. awal2 bukan main ceria pastu dah jebek... tapi handsome lah anak teruna asz...

NaD said...

Gambar dgn swimming trunk mmg nampak sungguh gagah perkasa lahhh.. hahaha.

Yg bab tinggal partner tu mmg takleh blah oke! hahaha.

Asz said...

mummy: tu le ...pagi tu sbnrnya dia lupa dia ada konsert petangnya ... tu yg hepi je, lepas swimming bila tau ada konsert terus muka seposen ... :D

nad : masa tu dia lupa ptg kang ada konsert ... sian partner dia, sib baik partner maintain ...