jom follow

Thursday, November 27, 2008

adam panicking on stage ....

as promised, ni lah video clip adam yg ngah nervous atas stage sampai tak tau nk buat apa .... sian le partner dia tu ... sib baik maintain lagi awek tu ....

punye le adam panic sampai dia terus duduk sebelah abah yg ngah shoot aksi dia padahal kena buat one big round kat meja audience dulu baru abis .... selamba kodok je muka adam, yg awek tu muka terpinga2 jek ... ekekekeke ... alahai anak aku!!! :D

video

p/s: sori arr korang kena teleng lagi kpala tu kalau nk tgk clip ni ... lupa nk pesan kat cameraman masa tu, maklum le .... cameraman a.k.a abah adam jarang pegang camera ... harap maklum .... ;)

No comments: