jom follow

Tuesday, November 18, 2008

jgn kacau ... org nak tido ...zzzzzzz



mlm tadi masa dia ngah tido aku amik gambo ... sweet je muka dia tido ... suci sgt tgk ... mcm biasa aku mmg suka amik gambo dia tido ... start snapping ... dia dah gerak2 tak selesa kot pasal bantal rendah ... stop kejap aku alih ke cot dia ....

kat lam cot tu mula2 mengereng ....

pastu meniarap lak ....

mengereng balik ... dia dah start rimas ngan flash hp aku nih ... ;)

dah tak tahan .... mummy dah lebih!!!! terus tutup muka ... marah!!!! seterusnya aku menghabiskan masa lebih 15 minit utk tidokan dia balik pasal dia dah nangis ... tido kena kacau, sape yg tak marah kan ... baru padan muka aku sendiri ... tapi tak leh tahan tgk dia tido, mesti nk kacau ... ;p

6 comments:

NaD said...

panjangnye bulu mata ammar.

sue cipot said...

cutenyaaaaaaaaa...
akak biler dpt pelok & cium2 ammmarr nie?? geram lah kakkk

sepet a.k.a zack_u said...

comeiiiiiiiiiii!!

Asz said...

nad : tak tau le gen sape tu ..hiks!

sue : apa lagi sue ... meh turun ampang bole le kita jumpa, kita kopi2 ... :)

sepet : pasal tu yg takleh tahan ... tido pun kena kacau ..

ita.itu said...

bulu matanye.pnjd betul..geram aku ngk..comelnye

Asz said...

jgn marah eh ... original taw .. ramai yg tegur ... pelik gak aku ta ... camne bulu mata dia panjang sgt gitu ...bak kata kwn aku cam tirai langsir!!!