jom follow

Friday, November 28, 2008

headgear ...

last wed, moksu ammar kat kuantan sms ... tanya ammar tak pakai headgear madagascar ke? aku lak siang tu baru tau yg mcD ada jual headgear tu ... itupun sbb aku gi melawat blog biras aku, ada gambar nephew aku yg comey tu, hafiy, tersenyum gembira ngan headgear melman.


so, esok nyer aku terus gi drive thru mcD kat area umah aku .... ingat nk beli yg hippo (pasal adik aku ckp yg tu cute gak) ... tapi nan ado!!! cuma tinggal yg melman ni je ... melman pun melman lah .... nk buat camne.


inilah hasilnya ... aku pun dah mms gambo ammar ngan headgear ni kat moksu ... alang2 biar le aku publish gak kat sini (takde bahan nk buat entry sbnrnya... hehehe).










tak tau apsal tapi ammar nmpk cam gegurl jek ... patut pun abah tak kenan bila mummy dok letak kat atas kpla headgear tu ... huhuhu




punye le susah nk buat ammar pndang camera skang ... dia dah pandai ... tak suka flash agaknya ... siksa nk dpt gmbo yg dia posing pandang camera ... kalau dpt kira bertuah le tu...

3 comments:

oRanGeLiLY said...

eh eh..awat nak nangis tuh kak???

AinZa said...

alololoo comelnyehhh.. suka pic no 3. hehe.

AQisH said...

kiutnyer diaaa..nak gi carik gak lah soh baby tua pakai huhu..