jom follow

Monday, March 30, 2009

splash!! ... splashhhh!!!!

bila balik umah nenek, ni le fav past time ammar ... main air! abis basah lantai pasal dia dok berkubang lam besen kecik nenek ... selagi jari tak kecut2 dek air, selagi tu le jgn angkat dia dari besen yg muat2 montot dia tu ....

leka tul dia ngan air paip tu ...

walaupun kat umah aku ada swimming pool ammar tak pernah berendam kat situ... kalau adam dulu, hubby aku dah campakkan lam pool ... tapi atas sbb kesihatan, takleh nk campak2 ammar kat pool tu ... takut infection kat perut dia tu ... selagi tk off tube tu, selagi tu le ammar boleh main air lam besen jek .... paling tidak nnti mommy belikan kolam kecik utk ammar eh ...

tgklah tu ... punye la hepi dpt main air ...
tersengih je bila tgk air tu mengalir keluar dari getah paip tu ...
tu dah wat muka seposen ... mommy kata "dah tu dik ... kang selsema lak, idung dah merah2 dah tu!"

4 comments:

hezesuze said...

eeeee bestnye ammar mandi kt lam besen tu...

erm kalo dah ok tuntut kt mummy ammr okey tuk buat kolam khas tuk ammar sorang...hehehe

YoYo said...

hehehe.. kiut jer Ammar..

miloais said...

cutenya ammar....:D

Lily.Lulu said...

beshnya tengok amar mandi
happy je dia !!

:)