jom follow

Tuesday, March 3, 2009

entry ke 100 - di satu pagi yg hening ...

diam tak diam ni dah entry ke 100 kat blog aku ni ... ok le tu kan ... aku pon bukan blogger tegar yg boleh buat 1 hari sampai 6-7 entry ... 1 hari 1 entry pun kira ok ...

anw, ada satu pagi tu ... last week kot, pagi yg sejuk & hening ... ammar baru bgn tido masa tu ... tiba2 terpikir lak ... ammar ni pic dia mmg byk ... dah cecah ribuan ... tapi video aksi2 dia boleh dikira ngan jari ... so aku pun apa lagi, jadik le cameraman sat ... rakamkan aksi dia pagi tu..

ni le hasilnyer ...


video


aku dah post video ni ke fb aku smlm, ramai gak kwn2 yg komen, ada gak yg terkejut & happy tgk progress ammar ... alhamdulillah ... thnk u all 4 ur supports & words of courage.

skang ni aku tak saba nk tunggu 1st step dia lak ... bilalah agaknyer eh ... lambat lagi kot, mana taknyer, asal gi physio je melalak ... alahai

in related of physio ... kebetulan esok physio & o.t. appt utk ammar .... ada 2 appt lam 1 hari ... tapi dua2 belah pagi dan aku sgt malas nk gi opis lepas tu .... oleh sebab itu aku rasa aku cuti lah esok ....

balik dr spital tu ingat nk carik casing utk si chumel aku tu kat low yatt or berjaya t.s. ... pastu ingat nk gi nichi sg besi jap bwk adik aku yg nk gi shopping baju ... ada sape2 nk ikut?!?? ... lisa?!?? ;)

sampai jumpa lagi, aku akan update pasal physio ammar utk kali yg ke 5 dan occupational therapy (o.t.) utk kali pertama lam entry akan dtg, aku pun tak tau apa dorang buat utk o.t. tu, camne caranyer or what not ....

later ...da daaaaa...

4 comments:

Alicia said...

mau aku tepuk si ammar ni kang!!!! geram la!!

bab nichi ni aku tak tahan!!!!!!!!!!!!!!!! tak leh le nak ikut...esok sapa nak cover opis?????????bankrap lak kang...mms je apa yg cantek...cissssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!! tension.

sWeEtdARLinG said...

pandai nya ammar salam...

eheheheh... bab melalak kat physio tu aku rasa, semua budak pun melalak kalo jumpa strangers...

takpe laa, ko byk2 lagi sabo, doa jer ammar lagi byk progress

Asz said...

darling, thnk u for ur support ... aku pun kengkadang pikir gitu gak, bdk2 jumpa stranger mmg camtu kan ... aku ingat perasaan aku sorang je.

ngan adanyer kengkawan cam korang ni insyaallah kuatle semangat aku ni ... :)

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!