jom follow

Monday, March 16, 2009

1st time on groceries trolley ...

salam semua ... hari ni aku takde mood nk menulis panjang berjela cam slalu ... makanya, entry bergambar sajork!!!

pic2 ammar gi carrefour ... 1st time dok kat lam groceries trolley tuh ...


mula2 dok lam trolley cam pelik ... diam je kebetulan lak dia cam tak brp sihat ... bdn dedar2 cam nk demam
haaa amik ko!! .... gambar dia ngah ternganga ... sib baik takde lalat berterbangan ..hiks!!!
dia dah start hepi masa ni ... tersengih2 je ..
semenjak dah ada gigi sebatang ni ... suka sgt masuk jari lam mulut ...
i shud hv buy toy tu lah ... ammar cam suka je ... isshh ...cam nyesal lak tk beli!!
leka main rantai besi tu lak ..
apa menung tu dik?!?? ... sedih ke nk meninggalkan carrefour yg 'm*h!l' nih?!??
ok sayang ... one last smile before mommy put u back on ur stroller ... cheesssee!!! ;)

7 comments:

DatinDiaries said...

hehhehee...cutenya anak lelaki dia...teringinla nak baby boy plak...hurmmmm

miloais said...

cute!

hiks

hezesuze said...

makin chubby aku nengok si ammar tu asz...

so amacam dgn pusat zakat tu??? ko da pegi tanye ke?

sWeETdARLinG said...

waaah kalo cenggini, ko kena hari2 ler datang carrefour...!

NaD said...

comel betuol ammar ni. geram nak picit pp dia!

YoYo said...

sweet Ammar.. ske pic yg last tue! hope to c u Ammar!!

Asz said...

farah ... u teringin nk baby boy, i lak teringin sgt baby girl ...ntah bilalah boleh try skali lagi for girl ... sigh ...

miloais ... cute cam mommy dia ker?!?? ahaks!!! ;p

ze ... ammar dah susut sket bdn dia ... tak berapa sihat pasal nk tumbuh gigi. yg pusat zakat tu aku tak pegi tanya pun lagi ... bz... ada je benda yg nk dibuat!

darling ... ko ingat makcik kayo?!?? udahnyer carrefour tu barang dia mahal ... kopeklah poket den ni ha!!! ;))

nad ... utk kesekian kalinyer org ramai nk picit pipi ammar tuh ... errrr ... pipi mak dia takmo picit ke?!?? hehehehe

yoyo ... i like the last one too ... insyaallah ada rezeki kita akan berjumpa okeh .. :)