jom follow

Wednesday, March 25, 2009

i'm relief!!! .... at least for time being ...

i looove this shot so much!!!

yes ... am relief ... at least for time being ...
ammar nmpak soooo much better ... but,
ada but nyer ...
this morning, aku noticed something ...
bila dia meniarap, dia batuk ...
once, ingat it was nothing
twice, maybe coincident
masuk ke 3 & 4 kali ... camtu gak
nk kata apa?!??
definitely ... this is not coincident!

makna nyer apa?!??
makna nyer ... walau pun ammar nmpak ok
jgn cepat sgt hepi2 ... pasal tu aku reserve sket
at least for time being
monitor dulu ... ammar needs to be watched closely

dont take things for granted ...
dgn ammar tak boleh camtu ...
i learnt my lesson, from my experiences
masa jaga ammar sakit teruk dulu ...
dont expect tooo much, expect the worst ...
anything could happen
but at the same time, stay positive ...

complicated?!?? tak paham!??
its ok ... kalau tak nk paham pun takpe
just nak let out apa yg ada lam ati
just nak let out apa yg ada lam kpala otak aku nih

apa pun ... i'm relief, at least for time being ...

5 comments:

sWeEtdARLinG said...

layout baru... cantek... cool!..

apapun, tak layak rasanya nak nasihat kat ko banyakkan sabar.. ko lebih dari sabar & tabah

hezesuze said...

amboi3... i'm relief tp smpat gak ada layout baru...huhuhhu shantekkkk!!!

tol la kate sweedarling tu...nak nasihat suh sabo...rasenye ko smmgnye tabah...

hope ammar kembali sihat...

Asz said...

korang ... tu layout pengubat lara di hati ... huhuhu

apa salahnyer kalau nk nasihat pun ... aku tak marah, suka lagi ada ... maknanyer korang care pasal aku, sayang aku ... sayang ke nok?!?? hehehe

YoYo said...

gud to heard that Sis..

Sis, a picture paints a 1000 words kan?? hope Ammar akan sentiase tomei camtu..

dun expect too much, expect the worst.. betol3..

take care Ammar take care Mummy!!

Asz said...

yoyo ... kadang2 takmo dia besar, nk dia stay cute as always ... tapi kadang2 nk biar dia cepat besar, biar dia lagi kuat ...

anw, thnks dear .. :)