jom follow

Monday, September 8, 2008

artist or photographer in a making?!??

adam ni mmg dr dulu suka painting ... smlm gi carrefour dah dia pau nye aku beli water colour, tak sempat2 aku angkat barang bwk masuk umah, dia dah berlari kat nenek dia mintak paper nak lukis!


ngah kusyuk buat cycle butterfly ... dari caterpillar ke kepompong next to butterfly

according to adam, yg kaler ijau merah tu gambar umah ....adalah sket kot!

aku paling suka yg ni, gambar lion ngan monkey ... pic ni pun dia yg snap


apart from painting, satu lagi hobby dia ialah amik gambar ... pantang hp ngan camera aku lepa ... cepat je dia sambar ngambik gambar ...

gambar prasan ensem ... amik sendiri!

tortoise dia pun pandai posing ... jgn main2, dah le nama bob & ton

aku pun tak tau bila dia buat 'artwork' yg ni, tau2 ada je kat dlm memory hp aku. dia pakai plasticine pastu tampal kat krusi, kalau korang paham tu kan dia tulis 'BEN 10' tapi fancy le sket huruf dia pasal ikut imaginasi dia ... yg no tu tak cukup la kot pasal tu sampai 5 je kalau tak dah sah2 sampai 10!


kalau gi shopping complex lak dia suka main benda lego ni ... kalau dia dpt leka je main.



masa ngah leka ni aku tanya dia nak buat apa?? tapi sket pun dia tak jawab pun... elleh cam terer sgt!!!

bila dah siap terus dia ckp kat aku "sori le mummy, tadi adam bz malas nak ckp, tu dah siap" aku tanya balik apa tu?? dia jawab .... "kilang yg dah terbakar" ... haa?!??


kalau gi ikea lak dia suka tul kat work station nye dept... pastu konon2 jadik bos ...



pastu kalau gi toy dept camni le pulak ...



happy sangat le tu ...


so agak2nya dah besar nanti anak aku ni jadi apa eh??? apa2 pun aku akan sentiasa mendoakan yg terbaik utk anak2 aku ... amin!

1 comment:

alicia said...

comei jer adam tu...inai maintain okay!!!!