jom follow

Tuesday, August 26, 2008

cuti panjang ...


jap lagi aku dah nak ke spital ... nurse dah tepon kata ammar dah boleh turun wad jap lagi ... so maknanya aku akan bercuti panjang dan berumah tangga di spital ... tak tau berapa lama aku cuti ... yg penting confirm aku sambut puasa kat spital ...uwaaa ..waaa ... sedihnya ... sian anak2 aku kat umah.



mlm tadi, lepas off bipap mask ... baru nampak jelas muka tu


ni gambar pagi tadi ... dah nampak sihat sket



sunyi le blog aku ni ek .... apa pun mood aku happy hari ni sbb aku rasa ammar is getting better ... kalau tak takkan doc nak transfer di gi normal wad kan?

1 comment:

lily.lulu said...

get well soon ammar ...
dan selamat berpuasa asz
:)