jom follow

Friday, September 12, 2008

teringin la ...

teringat lak last weekend aku berbuka kat umah mak aku .... nasi lemak ngan sambal sotong, mkn lak ngan begedil ... uuisshh!!! terliur lak aku ...

sambal sotong, fevret aku skang ni, tapi kalau mak aku yg masak je la...

sotong goreng tepung, ni aku yg masak, tapi aku tak brp suka goreng sotong sbb meletup2 masa goreng, slalu gak le aku kena minyak panas tapi sbb mak aku request aku buat gak lah ... so, anybody ada petua supaya goreng sotong tak meletup???

begedil kesukaan ramai ... aku gak yg masak tu .. yelah kan, mak aku nak kena nasi lemak, sambal jadi aku kena pandai2 le ringan2 kan bdn aku ni gi dpur masak gak

nasi lemak yg dah tinggal separuh ... baru teringat nak snap pic ... itu pun adik aku yg snapkan

di antara kuih muih ari tu, mcm2 kan ... sparuh je tu ... yg belah sana lupa nak amik pic

kalau esok aku dah kena duduk wad jaga ammar ... mmg confirm le aku berbuka kat spital ... uwaaa..waaa.. sedihnya aku, tak dpt berbuka ngan mak aku ....

aku baru teringat, aku janji nak masakkan dia telur bungkus dgn udang goreng tepung pastu nak buat kuih seri muka weekend ni ... nampaknya kena postpone le jwbnya ... sian mak aku.

1 comment:

lily.lulu said...

uishhhhhhhhhh ,,,
meleleh air liur lily tengok gambo makanan tuh ..

adoi !!
nak skitttttttttttt

:D