jom follow

Wednesday, September 17, 2008

buka pose kat shang-ri la hotel - the crowd

antara yg berbuka pose kat shang ....

anak2 aku haqeem & kak long, faten & bob (both my hubby's office mate)

huda & fatin (fatin is 1 of the client)

myself & my other half (hubby aku kontrol ensem)

adam ... dia buat notty as usual ... adam the menace!

anak2 yg happy giler boleh mkn desert sepuas2nya!!! haqeem, kak long & nina

huda & husna ... both pretty, sweet & cheeky (fatin's dotter)

kenyang perut suka ati .... hiks!! faten, myself & adam ... tak boleh lah anak aku ni amik gambo semenggah sket!


gambar bos hubby aku & client yg lain2 dah wassalam ... tak tau camne bley terdelete, aku tanya adam sbb dia yg sebok main ngan camera tapi dia claim dia tak buat apa2 pun.

friday insyaallah ada bukak pose kat hotel lagi ... huhuhuu ... mkn free lagik! happy le anak2 aku kat umah tu.

1 comment:

alicia said...

mana pics food nyer????