jom follow

Sunday, May 16, 2010

a quick update on Ammar's swollen face ...



salam

just a quick update on Ammar's condition ... this evening we mms this pic to Ammar's paed ... and this was her reply ... "Oh dear, that is cellulitis-inflamation of the soft tissue. You need to take him to hospital as he may need iv antibiotics" ... so skang nih aku ngah pack2 barang (still kat umah mak aku), lepas abis susu Ammar nih, we are going to rush him to the emergency ASAP!!!


ni pic tghari tadi ... by now, mata dia belah kiri tu makin sepet dan bengkak


hope nothing so serious, please pray for Ammar's well being ya frens ... thnk u very much, may Allah blessed each and everyone of u ... Amin!! :((



10 comments:

I want to lose weight said...

Sedihnya... Sabar banyak-banyak ye Asz..

Moga ammar tak apa-apa dan kembali ceria dan comel spt biasa

Wansteddy Tales said...

harap2 cepat surut bengkak tu. sayu tgk muka ammar. tentu tak selesa tu...

Danny Neza said...

Hope ammar get well soon..hepy2 n ceria cam biasa..sedey bila kenangkan keadaan ammar..harap2 asz sabar n tabah bersama keluarga. Neza doakan smoga segalanya berada di dlm keadaan yg baik..anything plss update yer sis..n pls kiss n hug ammar for me..saayyaanngg dia..mmuuahh!! :'(

Ekin said...

Salam K. Asz,

Sorry akak, Ekin baru perasan pasal Ammar pagi ni kat FB... Macam mana dia skrg? Harap2 dia ok.. Susah hati tgk Ammar mcm ni. Doc x bg admit ke? At least boleh closely monitor condition Ammar... Apa2 pun update ye. Kita doakan sama2..

Ummi Lily... said...

As Salam Sis,

Alalala... Kesian nyer tngk Ammar... Mudah2an semboh la yer bengkak kat muke Ammar tu... Insya'allah... Amin... Kite sume akan doakan kesihatan Ammar... Sabar yer Asz... =)

Scorpio Girl said...

sis, salam .apa update terbaru Ammar?Is he okay...risau hati ni mengenangkan keadaan dia..I know, risau2 Zaza, risau lagi Mommy dia nih..be strong ye sis!

Atia Adina said...

Amar...saya doakan awak cepat sihat..aminnn

Along said...

Ala..siannya...telinga along pun terasa gatal je tengok gambar Ammar...may you get well soon yer...love you cute boy!!

AeMieZ EzZanY said...

akakkk!!!! siannyer kt ammar.. teruk tu..!! hrp dia cepat baik!!

A.I said...

alahai..hope ammar cepat2 sembuh + dijauhkan dari benda yg buruk2...