jom follow

Thursday, December 18, 2008

sukanya dia!!!!

selain dari main nyorok2 bawah selimut ... faveret activity ammar ialah ... mandi aka main air .... kadang2 kalau dia ngah nangis sakan ko bawak je lah dia gi sinki ...pastu bukak paip air tu ...nescaya dia akan diam dan cuba sedaya upaya menghulurkan tangan nk capai air tu ... kalau tangan tak sampai, maka ngan bijaknya dia akan menghulurkan kakinya lak ....

kat bawah ni pic2 masa ammar mandi a day before dia admitted .... seronok tul dia dpt main air ... tiap2 pagi camni le dia ... walau camne dia ngantuk skali pun tapi bila dgr je bunyi air terus dia jadik excited!








senyum je muka tu bila kena air ...
ni cubaan utk minum air tu ye ... sambil2 main, sempat lagi nk masuk mulut ... no no no oke, tak bole minum air paip!!!


kantoi ngan mummy guna tangan, ada trick lain ... saje2 je ke depan kan muka tu ... biar kena air ... senang masuk mulut ...

ngah leka tgk air tu ngalir .... curious le tu!!


lepas syok mandi manda nk main cak-cak lak ... best tul dpt mandi yea ... la la la :D

8 comments:

Alicia said...

gendut je kan dia dok dlm sink tu????? suh dia mkn lami la mummy...

Azimah@Melati said...

unsur2 chatting kat opis aku nie abih kene block nyampes tul...tak leh nak tinggal msg kat shoubox ko tue..so aku tinggal msg kat sini jek.... suka nya aku tengok ammar as.... comel sangat...

Mummy Cool said...

ya allah.. comelnya ammar... mummy harap dia cepat2 sembuh ya.. rindu senyuman dan cerita ammar lah yang...

oRanGeLiLY said...

tomei nye ala lalalalal

Asz said...

lis: baru le sekata ... mummy & ammar sama genduts ... hiks! lami tu utk mummy je ...:)

achik: alaa ... ini bermakna kita takleh chatting lagi ke?? comey ke si gendut tu ... comey tu ikut mak dia kot .. ahaks! .. matilah mak dah perasan .. ;p

mummy : comey ye .. cam i lah tu .. mummy jgn loya lak (ngah idung kembang perasan ..ekekeke) ... dun worry, akan sentiasa ada updates citer ammar ... :)

aan : tomei lagik ... sah ammar mmg comey! :)

Lily.Lulu said...

hehehhee
happy nya dia ...
:)

ammar admitted lagi ??

sepet a.k.a zack_u said...

comelnye....
geram betol la ngan dia..
budak2 memang suke maen air kan.. :)

Asz said...

lily: ye arr lily, baru je discharged ari khamis, almost 2 wks gak arr kat spital ..

sepet: rasanya mmg suma budak2 suka maen air ... kalo dpt main ujan lg dorang hepi ... tul tak? :)