jom follow

Sunday, December 14, 2008

ammar's latest pic ....


Ni lah pic ammar plg latest ...trs aku postkan kat sini. Alhamdullilah, ammar still aktif, lasak ...O2 level pun dah krg (aku pandai2 turunkn sendiri sket2 :-P, doc pun tk kisah ...dia dah paham sgt perangai aku, yg penting ammar getting better) ...cuma my only concern pasal batuk ammar ...lambat tul kurangnya kali ni, bunyi phglem jgn citer le ...byk giler, mau je aku korek mulut ammar ngan jari aku ni nk kasi kluar suma kahak yg dok lam tekak dia!!


Hmmm...ntah bila ammar bole discharge :-( ...rasanye kompem kurang2 seminggu ni aku kat spital lg ...minggu dpn lak bos aku dah blk dr haji musti dia msk opis ...alahai! ... tulun!!!!

6 comments:

NaD said...

get well soon, good boy..

Mummy Cool said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Cool said...

berdoalah agar ammar cepat sembuh.. asz sabar ya yang... banyak2 berdoa.

oRanGeLiLY said...

get well soon
kesiannye kecik2..

hezesuze said...

moga cepat sembuh yek....

AinZa said...

semoga ammar cepat sembuh...