jom follow

Tuesday, December 23, 2008

arrgghhhh!!!! .... sakit nya ati!!!!!

aku ngah bengang giler ngan blogspot ni ... cam bodoh je ... sakit ati!!!

bila aku sign in ... byk widget yg ilang kat side bar aku tu ... tapi bila aku preview ada lak .. elok je ada kat sidebar tu ...

aku ingat aku yg buta ke hapa ... tapi bila org lain bukak tgk blog aku pun ckp gitu ... separuh je yg ada ... yg lain tu cam kotak lagu, sudoku, feedjit, neo counter tak muncul ... pelik tul aku ... rasa cam nk delete je blog aku ni .... arrrggghhh!!!!!

camne nk buat ni??? aku ni bknnya pandai sgt nak menggodek blog ... nk delete syg lak .... hisshh ... geram lah!!
help!!! tulun!!!

6 comments:

Azimah@Melati said...

tok sah buat pepe...sok lusa okey ler tue..memang kadang2 dia demam kura-kura.....

NaD said...

ada je bendalah tu sume kat sidebar nih.. elok je nad tgk..

AQisH said...

haaa..smlm pon i experience the same thing u..tgh edit post pastu bila publish ilang yg belah kanan tu turun ke bwh..geram tol..aleh² i delete dulu post tu..copy paste semula baru jadi..

org dok kecoh utk back up blog tu..jom ler kita buat nnt nak..

Lily.Lulu said...

erk ..
jangan marah2 asz
blogspot mmg kadang2 mcm tuh
sengal

mummycool said...

alahai.. sabo yang sabo... skrg ni blogspot memang tengah giler sikit...tu nasib widget yang dia ilang kan.. kadang2 tu blog orang pun habis terdelete... kaedahnya.. baik lah buat apa yang patut untuk back up kan entry yang ada tu kalau idak sayang je ilang... blogspot dah mereng tu yang oii...

Asz said...

achik : ye ke?? abis tu feedjit & lagu aku tu dah dkt seminggu takde ... pehal ... ke dia kena demam denggi?!??

nad : aiikk!! mmg bengong betul lah .. akak bukak takde, member lain bukak pun takde ... nad bukak ada lak ... peliks!!

aqish : mmg dah 2-3 ari tensen ngan blogspot ni ...godek camne pun camtu gak ... i mmg dah ada back up since the 1st day blog ni wujud .. baek u buat cepat2 sblm apa2 jadik ..

lily : ngah kontrol lagi ni lily .. pehal lah dia nk sengal time2 camni ...

mummy : sya mmg dah ada back up mummy ... tapi tensen lah gak bila jadik camni .. dah lah ngah lapar ni ... motif aku tiba2 lapar?!?? ;p