jom follow

Saturday, December 20, 2008

ammar dah balik ... yeeehaa!!

syukur alhamdulillah .... ammar dah discharged ari khamis (18/12/2008). aku mmg ngah celaru sket kpala otak skang ni ... so, layan je lah gambar2 ammar yg terbaru ni ....

(baru bgn tido) sepetnya mata ko dik!!! ... ngan leher pun dah tak nampak .... sakit2 pun ko tetap cam pau!


gatal tul ... tersengih2!

pehal lah yg buat muka cenggitu ...

8 comments:

Mummy Cool said...
This comment has been removed by the author.
Mummy Cool said...

alhamdulillah... suka mummy dengar yang ammar dah keluar hospital... semuga ammar terus diberi kesihatan yang baik selamanya.. insyaAllah.. amin!

Asz said...

mummy : thnx mummy ... mintak2 jgnlah dia masuk spital lagi lepas ni ... amin!

ita.itu said...

alahai comelnye..sib baik dah sihat ek..sakit2 pun gebu ttp maintain ek nok

Azimah@Melati said...

syukur ammar dah keluar...aminn.....
chatting kat blog jek kene block ym aku setakat ini hidup lagik...

oRanGeLiLY said...

alhamdulillah...bagus tuh budak kecik ni dah sihat. comel mcm pau bak kate emaknye

sue cipot said...

alhamdulillah dh balikkkkkk

dh debappppppppppp

Asz said...

ita : ape taknya ta ... perut tu sentiasa kenyang .. mau tak gebu!

achik : mmg syukur sgt ... ooo .. ym ok lagik .. patut pun aku tgk ada je ko online ..

aan : mmg lega bila dia dah kuar spital ... lagi lama kat spital takut kena infection lain lak ..

sue : sgt debab skang oke ... :)