jom follow

Friday, February 20, 2009

korang rasa patut berapa?!??

*** entry ni patut keluar smlm ... tak tau lah nape pala otak aku ni, ntah ke mana smlm, dah siap entry ni aku perap jek ...

tadi lunch aku gi satu kedai mkn kat bawah opis aku ngan member aku lisa nih ... mls nk mkn nasik, ingat cam nk ratah2 lauk je ... belek punya belek ... rasa cam nk mkan paru goreng lah ... aku pun amik le sket letak lam plastik, mmg niat takmo amik byk pun ... saje nk buat kudap2 sambil ber'fb' ... hehehe

dah amik paru goreng tu aku pun gi le kaunter, nk bayar ... terkejut betul aku ... bila tokey kedai tu sebut harga paru goreng yg aku amik ni ... siap aku tanya lagi skali ... just to make sure aku lom pekak lagi ...

aku letak lam plastik kuih yg standard size tu ...

pic bila bukak ikatan getah tu ... banyak ni je lah aku amik paru tu


close up gambar paru goreng tu ...

korang rasa2lah ... agak2lah ... berapa harga yg patut / sesuai utk paru goreng ni ... korang mesti biasa gi kedai mkn kan ... aku saje je nk tau range harga dia camne ....

aku tunggu jwapan korang dulu eh ... baru aku bagitau berapa harga tokey kedai tu quote kat aku ... :)

6 comments:

Alicia said...

aku leh gak ke teka harga ni?????????????? :P

memang pundek kan mokeh (khas utk tokeh pompuan cam tu)....suka ati je letak rege...nak cover bayo duit kete ke apa????

Asz said...

hehehe .. ko tak yah arr teka ... ko mmg dah tau berapa rege nyer ... tu yg aku nk tau range harga paru cam tu berapa ...

mmg laha kan ...

Anonymous said...

lauk paru slalu murah ckit le kot, sya agak 2 inggit kot, ntahle .. berapa??

Cyberwira said...

saya makan paru mcm makan keropok sedapnyer.. hehehe...dok ratah pun sodap.

Azimah@Melati said...

aku teka singgit setengah....baper hengget weh??

sWeEtdARLinG said...

errrr.. dah lamo den tak turun lunch.. den diet... kakakaka