jom follow

Sunday, April 10, 2011

Tonsillectomy, Adenoidectomy & Insertion of Grommet tube ...



As Salam ...

akhirnyer tadi pakar bius datang tgk ammar ... sambil check ammar pakar tu bertanya mcm2 soklan utk memastikan ammar btol sihat utk pembedahan esok .... Insyaallah, pakar tu kata ammar sihat dan ammar akan jadi org yg pertama (1st case) utk masuk OT esok ...

anw, skrg aku adalah sgt nervous ... lagi2 selepas mendengar penerangan lebih lanjut ttg pembedahan nih termasuklah komplikasi2 yg mungkin berlaku semasa dan selepas surgery ... harap2 xdelah kann ... mintak jauh sgt2 ...

so pagi2 esok pkl 7.30 am dorang akan siapkan ammar di wad nih sblm di bawa masuk ke OT ... dan aku akan menemani ammar masuk ke dalam OT sampailah dorang tidurkan ammar ...(sambil menaip nih tetiba sebak plak ...) ...huhuhu :'((

ok ... xpe, jgn sedih2 mommy ... be positive, think positive ...Insyaallah, Allah sentiasa melindungi anak istimewa spt ammar ... oleh itu marilah tgk video clip ammar yg paling latest ... dirakamkan oleh my other half a.k.a. abah ammar ... boleh tgk ammar lari lintang pukang ... cute sgt!!


video



6 comments:

Nurul Hazira Razali said...

kuatkan semangat yer kak, setiap bait kata-kata akak mengalirkan satu perasaan kasih sayang sesama manusia dalam diri saya..semoga akak akan terus tabah..sesungguhnya Dia tetap ada untuk akak terus berdoa....amin - sayang akak:)

zatil said...

Chumil ammar....hepi je dia..mcm teringin nak jumpa ammar!!

And gud luck + all the best to ammar utk operations nanti..i'm sure everything will be okey..

U too asz..be strong okey..take care dear :)

aQueen said...

kak asz..insyallah..everything gonna be fine.. aQueen doakan sumernyer selamat..Ammar kan SUPERBABY!:) take care ye kak asz..

SieqinShukor @ PrincessMomma said...

comei ammar...usia dia lebey kurang seusia ank sy..ank sy ogos 2007..my ank alami katarak 2 belah mata & developmental delay...
pape pn kte doa moga sumernye slmat yew..amin

aida zain said...

Salam Asz, be strong ye..InsyaAllah sumernya akan ok...Ammar budak yg kuat & comeiii....semoga semuanya dipermudahkan..Aida pun tgh seram sejuk ni nak menghantar Alia ke IJN 13/4 nt..

Alicia said...

alahaiii....laju betoi!!! :P

* sila jgn potong rambut dia...kalau ikat lagik comey....*