jom follow

Tuesday, March 9, 2010

zombieeee ...

salam ...

aku giler ngantuk ... rasa cam nk pitam ... nk tido xde katil, pasal wad penuh ... mlm tadi mmg aku x tido langsung ... mlm sblm tu pon tido 2 jam je ... nk upload pic Ammar kat spital tp x bwk lak usb cable ...

iyer korang ... skang aku kat spital ... Ammar admitted ptg smlm, skang kena puasa sampai hari khamis, setakat aku wat entry ni dah 3 kali tukar line ... cubaan utk set line mmg byk, end up habis kaki & tangan Ammar sume ada kesan jarum ... sian sgt tgk ... sedeyyyy!!!!

Ammar nyer condition not so gud ... nafas laju, demam panas up to 39.4 celcius ... 2 kali masuk ubat thru bontot ... pkl 1 pg ngan pkl 5 pg ... sepanjang malam dok merengek coz batuk + demam + line bengkak = nafas laju = mommy susah ati ... :'((

tgh mlm tadi, surgeon dtg tgk Ammar, a few things kami discuss pasal tube Ammar ... surgical team leave the decision to us ... so, aku & hubby kena decide, wat's best for Ammar ... hati berbelah bagi ... i think i shud discuss wth the primary team dulu (doc2 pakar yg handle kes Ammar) before buat apa2 decision ...

apa2 pon skang aku cam zombie ... kepala aku weng!!! Ammar baru lena ... aku pon nk gak lena cam Ammar tapi xde katil ... camne??? bontot aku ni dah rata duduk je semalaman kat kerusi plastik nih .... huuuwaaaaaaa!!!!! :'((

14 comments:

LYaFRINA said...

Ammar admit lg??? xpela.. byk2 bsabar.. Ini la pgorbanan seorg ibu kn???

ita cutevirus said...

sabar la ye asz.. ini adalah dugaan dariNya.....

Salina Ahmad said...

Asz...hidup nie byk cobaan nie...sabar yerr.

Ain said...

moga ammar kuat menempuh semua dugaan nie.....

ain dah terima email asz, tapi asz lupa tinggalkan address...

nanti sms ain k...

asz, doc tak pakai spray ke masa carik line ammar tue, pelik jugak bila doc tak jumpa line ya...

hubby ain pun payah nak dapatkan line jugak tapi bila doc gunakan spray khas dia senang jer dapat...

jangan lupa jaga kesihatan asz jugak, kalau dah tak sihat nanti siapa pulak nak jaga ammar...

take a gud care ok...

Along said...

alahai..siannya Ammar dan mommynya. Semoga ko tabah hadapi dugaan ni yer Asz...berat mata memandang, berat lagi bahu dipikul..kitaorg doakan Ammar cepat pulih.

Dee said...

hanya mampu melihat dan mendengar..asz sahaja yg tahu..moga asz terus tabah ye..

Ekin said...

Salam Akak,

Dari smlm terfikir2 psl Amar.. pagi td on d way g opis pun pikir gak... Ekin dah agak mst ammar admit sebab akak kata bdn dia pns sgt.. really hope that Ammar akan cpt sembuh.. xpe, akak xde masa xyah reply comment.. we know that Ammar really need ur attention.. Take care..

mrs.ecam said...

salam sis...sis tdo jek skali atas katil amar 2...dl ms ank sye msk spital sye wat cam 2 gak....ape2 pong sis sndri kne sihat n jg kesihatan...klu x camne nk jg ammar nnti...sye doakn sis tbh hadapi dugaan ni n for amar sye doakn amar cpt sembuh...amin insyaallah

NaD said...

Kak Asz.. tabahlah.. setiap yang berlaku ni pasti ada hikmah dari Allah. Semoga ammar cepat sembuh ye sis. Itu doa nad. Hugs.

Hezesuze said...

lenkali stand by tilam kocik yg bleh lipat2 tu....huhu

xde arr montot gebus ko sakit...hehehe

p/s smoga ammar cepat smbuh....

HANS XY... said...

siyang kat ammar ..mintak2 dier cepat sembuh and kak pom dapat tidur ngan lena..

makcikkantin said...

dear asz,
bila baca n3, terasa beratnya tanggungan, tapi hanya asz yg rasa kepedihannya.
harap2 ammar akan lalui procedure ni dgn senang & you pls take care of yrself.

MamaCira said...

ammar masuk wad?
kesian ammar!!
As..
apa lagi perkataan bleh diucapkan selain SABAR...

Normi Ali said...

Sabar ya Asz, x tau nak ckp apa lg dah....sian tgk Ammar & Mommy.