jom follow

Tuesday, March 16, 2010

sukernyer dia .... hiks!



salam

tadi aku godek2 hp aku yg dah kedaung ni ... mmg dah hazab ... tunggu masa nk mampos je nih ... masuk akal x tetiba dia bley tukar date & time sendiri ... x pasal2 jadik 16 April 2004 ... pastu, giler x giler nyer hp aku nih ... org sms hari nih ... 2-3 hari lepas tu baru dpt ... tu kira nasib baik gak 2-3 hari, penah gak minggu depannyer baru aku dpt ... motif???

anw, sambil godek aku sempat bukak photo album ... dan aku terjumpa clip nih ... dated nov 8, 2009 ... happy moment, masa tu Ammar still bulat lagi ... ni le keje dia kalau dia dgr lagu yg dia sker ... masa nih, adik aku pasang lagu kat hp dia, Ammar apa lagi ... goyang x hengat lahh .... masa nih sume org dlm umah ngah ngadap Ammar ... suara yg korang dgr selain dari lagu tu suara mak aku le ... mak mmg excited kalau cucu kesayangan nih wat pangai camni ... hihihihi


video

13 comments:

LYaFRINA said...

olooooo... cutenya ammar..
best tgk ammar cam ni...
happy jer..
ammar buat ape tu goyang2 badan tu?? siap buat tangan cam atomen nk terbang jer...
joget lambak k???

*CUTE SGT2 AKSI AMMAR NI!!!!

Ain said...

alahaiiiii....

sooo cute la ammar neh..

geram tengok aksi dia tau...

ita cutevirus said...

waahhh..

so cute...

azura said...
This comment has been removed by the author.
azura said...

goyang inul.. comel bangat dong.... muah2

MamaCira said...

lawak la ammar goyang² montot!
hahahaha...
*happy tgk ammar happy!

aqis090209 said...

lucu la tgk ammar goyang camtu.. tersgt cute.. kdg2 tu ader gaya malu2 yg sweet gitu... enjoy lah..

mama zahin said...

isk, comeinyer ammar...geram la..cute sngt2....

yasmine said...

tomei...

iman said...

cutenya ammar. macam rapperslah plaks. jgn jgn mak dia kat umah cengginitak as.

Asz said...

terima kasih sume ... rata2 kata ammar comey lah, cute lah .. bak kata lya cam atomen nk terbang .. hahahahaa

sorilah x dpt nk balas komen satu2 ... ni pon berebut ngan ammar nk naip komen nih ... dia pon sebok nk menekan keyboard ...

p/s .. yah .. xde maknanyer ko nk ckp mak dia kat umah pon camtu ... saje je lah tu kannn ...

Wansteddy Tales said...

suka tengok senyuman ammar. comey sangat2!

Kaseh NazLieza said...

alololo...comelnyer ammar...