jom follow

Saturday, March 27, 2010

aku excited!! ;-))

salam

hari ni kami sefamily dlm mood excited ... for da 1st time today, exactly after 2yrs 4mths 25days ... we will be travelling some 100 kilometres away from kl ... by far perjalanan paling jauh wat Ammar ...

sejak Ammar lahir kami x pernah lagi bercuti jauh dari kl ... mmg doc x kasi Ammar travel, paling lama Ammar boleh travel dulu maksima 1 jam perjalanan ... totally no long distance travel! skang nih aku berani pon pasal dia Ammar dah x pakai gastro tube lagi ... kan dah tukar ke 'button' ... tu pon ari khamis baru nih, aku mintak advice from doc Ammar kat mutiara damansara tuh .... dpt green light barulah aku berani, xmo aku amik risk yg akan buat nyesal seumur idup aku ...





btw, tmpt yg kami nk pegi ni pon atas jemputan kwn aku ... mmg kami rapat, masa aku ngandung adam dia pon ngandung gak ... waktu tu tiap2 hari mesti pegi makan sama2 ... beli rumah di tmpt yg sama (cuma dia blok lain aku blok lain), kami punya gynae yg sama ... punyalah rapat sampai kan bila dia kluar labour room, aku lak masuk ganti dia ... anak kami yg sulung beza 12 jam je .. hehehee

anw, aku berdoa semoga perjalanan kami berjalan lancar & selamat ... moga Ammar x buat 'stunt' ... hope Ammar & da kids will enjoy da long overdue trip nih ... Amin!



7 comments:

saveme_zero said...

tentu ammar suka sangat dpt berjalan ni. have a safe journey sis.

zue @ annaleeya said...

mesti ammar suka dpt jln2 nih.... yelah, seblum tak pnah jln jauh kan... slamat berjln2 yer...

AeMieZ EzZanY said...

have a nice vacation untuk akak n specially utk Ammar...enjoyzzz!

Asz said...

sue ... mmg Ammar sgt2 enjoy dis trip ... he looks very happy!!

zue ... thnk u, Alhamdulillah dia nmpak ok & enjoy da trip ...

aqueen .. thnx dik, mmg kami sume enjoy ... yeayyy!!! ;-))

Hezesuze said...

wah! beshnye...next time geng american gaban plak yea...

ala xyah jauh...kita terjah PD jgak tp selain tmpg yg ko pegi arr...huhu

AQisH said...

wahh gi vacation bestnye..epi holiday asz..

Hot Mama said...

syoknya...harap2 ammar seronok n kesihtn makin baik..