jom follow

Tuesday, April 6, 2010

rindu masa Ammar dobotz dulu ...


salam

aku kebosanan kat opis ... geng xdak ... member cuti ari nih ...bila dah bosan mcm2 le yg aku godekkan ... hehehehe

so, aku terjumpa clip nih ... tetiba mata aku bergenang ... aku rasa rindu sgt2 ngan Ammar masa dia baby ... gomok btol aku tgk dia waktu tu ... rasa cam nk geget2 jek ... gerammmm sgt ...

walaupon masa ni umur Ammar 1thn 4 bln ... tp aku tgk (pendapat aku lah kann) ... mcm umur 8 bulan je ... ishhhh ... rindulahhh ...


video



korang pon cam aku gak ke?? kalau boleh nk anak cute mute camtu gak ... ke aku sorang je yg giler cenggitu ... huhuhu ...


p/s : aku paling sker part dia lepas bersin tuh .... cute sgtttt bagi aku ... hiks!

7 comments:

Hezesuze said...

so cute...xpe yg pentng ammar sihat kan..

Asz said...

ze ... btol tu, yg penting ammar sihat walafiat ...

Kaseh NazLieza said...

alololo...comelnyer ammar...rse bahagia hati mndengar amaar kembali sht n ceria...semoga ammar trus dalam keadaan baik2 shj...

Thara said...

aloloh ammar sgt chomel! geram tengok dia. i asek dok senyum je tgk gelagat dia hehe :) and u sound so loving :) ammar is so blessed to have u kak asz :)

noradzlina.kamdani said...

comel nye dak ammar..pipi yg gebu mcm pau

AeMieZ EzZanY said...

ececee...geramnyerr.... dia ngantuk tu..siap dok pegang pillow..part yg akak tanya 'ammar sleepy ke?..dia geleng jawab tak tu..cute sgt... hati tu nak main lagi..hihii...moga ammar terus sihat ek akak..

Scorpio Girl said...

geramnya tgk dia masa ni...montel sungguh!:D
yang takleh angkat tu, dah nampak sangat mata gemeng, ngantuk..tapi layankan jugak mak dia.siap leh cium tangan tuh...Insha-allah, sayang..Ammar akan sihat walafiat!