jom follow

Thursday, October 9, 2008

happy birthday ..


last sunday, 05/10/2008, adam genap 6 thn ... no grand celebration, cuma beli kek yg simple utk dia (tu pun dia yg request nk kek ijau .. pandan layer) ... syukur ... jimat duit mummy tak yah beli character kek mcm thn2 yg lepas.
faveret cake adam ... pandan layer


his wish list thn ni is jam ben 10, transformers (optimus prime) & baju ben 10 .... but last minute hati dia tiba2 tukar nk bionicle lak ... lg bagus ... mummy jimat 50% sbb jam ben 10 tu mhl hrg cecah rm100 baik beli kasut mummy lagi bagus ... hehhehehehe

ngah excited bukak present .... jeng ..jeng ..jeng ...

tiba2 keluar ayat kartun dia "ghee mom ... thnks, i guess this must be my lucky day" ...i have no clue from which cartoon dia pick up line ni ...

so i got him the bionicle, tak tau apa nama nya ntah, red kaler ... the father got him the ben 10 shirt ... sakan dia bergaya ngan baju ben 10 tu ... adam is a die hard fan of ben 10 ... ko tanya lah apa saja pasal ben 10, segala tok nenek monster lam ben 10 tu dia tau nama ... smpaikan aku pun hafal gak lah sket2.

BEN 10 .... pic ni dia gak yg amik .... suka tul ngan budak ben nih!!


tu diaa!!! di suruhnya aku amik gambar dia pakai baju tu ...

membayangkan kunun2 kat tangan dia ada jam ben 10 .... sian dia, tapi mahal sgtlah hrganya rasa cam membazir lak ..

pose maut ala2 BEN 10 .....

anyway, yg penting dia happy ... walau yg dihajatkan sgt tak dpt tapi dia tak complaint pun. i hope that he will be sihat walaafiat, rajin belajar and of course less ...... naughty.

happy birthday sayang, hugs + kisses for my boy .... mmmwwaah!!



4 comments:

ita.itu said...

bdk2 biasa la..katun2..kalo x otomen ben 10 la..adoi

Lily.Lulu said...

happy birthday adam !!!
;)

Anonymous said...

happy birthday adam...! auntie LISA

Asz said...

ita : tu le budak2 ni pening aku ... kalau anak ko obses ngan otomen, anak aku lak obses giler ngan ben 10 ni .. hangin gak aku kengkadang ...

lily & lisa : thnks, nnti bagitau dia korang wish ..