jom follow

Friday, October 24, 2008

arrrgghhhh!!!!

aarrggghh!!!! aaaahhhhhhhhh!!!!!!! tension!!!!

merah2 telinga aku ni menahan marah ... kalau selalu2 camni confirm aku kena darah tinggi ... tak pun heart attack.

tensionnya aku pagi2 ni ... susah betul nk menjaga & mendidik anak2 remaja skang ni. tak abis2 carik masalah ... dah bagi nasihat, kaunselling ... dah sampai terpaksa ditangan pun ... masih tak sedar2 lagi.

bilalah dorang nk sedar ni?!?? pelik tul ... tak abis2 buat perangai, tak pernah nk pikir susah senang, sakit pening mak bapak yg membesarkan dorang ... takde otak ke?? takde ati perut ke??? apsal la yg degil tahap cipan tapir ni?!?? ke bodo??? atau bangang?!?? ke tak paham bahse?!??

tak paham ckp melayu?? ke nak aku ckp omputeh?!! issshh ... benci tul la!!!!!

kang aku citer bebanyak kang ... org tak paham ... ada lak org kata aku jahat, org takkan tau camne rasanya unless dorang berada di tmpt aku ni ... maklum je lah, ada sesetengah org cpt sgt buat andaian walaupun tak tau letak duduk sesuatu perkara tu....

ya Allah, berikanlah aku kekuatan, kesabaran & keimanan utk menghadapi dugaan ini ... amin!

5 comments:

AinZa said...

marah betol mummy kita nih..sabar k..setiap dugaan tu ada hikmahnya..

Asz said...

mmg ngah marah sgt2 ni nuyu!!! ni marah tahap bole tampar org tau ... jgn memain!!!

ita.itu said...

sabo asz..jgn mrh2..nanti cpt tua..hehe

Asz said...

geram la ta ... bosan tau bila dah byk kali ckp camtu gak .... sabo lg le ni

AQisH said...

asz ni cikgu ke..klu ye mmg kena byk bersabar jd cikgu ni sbb rasanya keje plg tensen bila berhadapan dgn anak2 murid yg ala2 tak dgr kata thp gaban kan..sabo ye