jom follow

Tuesday, November 30, 2010

My ButtonBuddies


Assalamualaikum ...

entry ni adalah pendek & ringkas (iyer ke ringkas?!?) ... actually, i wish to get those cute buttonbuddies for ammar ... apa x nyer, setelah dibuat pengiraan, aku rasa jimat (utk jangka masa panjang) ... kos bulanan utk beli gauze & micropore (tape utk tampal gauze) ammar pon lebih kurang RM 60-70 sebulan (kalau leaking, kena tukar selalu) so cost pon bertambah ..

harga buttonbuddies nih plak lebih kurang RM15 sekeping ... mcm mahal, tp yg bagusnyer it is washable & reusable ... so for long term jimat bykkkk ... and worth it ... dah le cute plak tu ...


ni le rupa dressing ammar... sehari 2 kali tukar dressing,
tp kalau leaking selalunyer lebih dari 2 kali tukar dressing..



ni le rupa buttonbuddies tu ... selamat, mudah, washable, reusable ...
dah tentu lebih jimat!



masalahnyer, mende nih xde jual kat sini (m'sia) ... so sape2 yg tau kot2 ada jual kat negara jiran ke or kat sini (yg aku x tau), or ada sesape yg sudi tolong aku belikan utk ammar (tolong beli tp aku bayar) ... amatlah aku hargai ... please buzz me ok kalau ada info pasal nih ...

thanking all of u in advance ... have a great day everybody!! ;))

4 comments:

ieda said...

comelnya button ni.macam accessories la plk.tp akak pun tak tau nak dapat kat mana.

Azma said...

comelnya buttonbuddies tu.. sokong asz nak tukar gunakan button nie. Cubala asz surf cari kalau ada jual online. Cuba check sini http://www.mybuttonbuddies.com/

Hezesuze said...

cantik nok button tu..

sWeEtdARLiNG said...

button tu just gambar kartun tu jer kann...? macam kain felt yg dijahit jer...

sw33tdarling.com