jom follow

Monday, August 9, 2010

rasa lepas satu beban berat kat bahu ... syukur!!!




salam

hari ni rasa lepas satu beban kat bahu aku nih ... tadi pegi jumpa supplier yg aku dok marahkan hari tu ... dia nk jumpa aku coz nk bagi 1 tube free utk Ammar ... agaknyer dia rasa bersalah kot pasal dah lama aku order tube nih kat dia dan dia gagal utk orderkan utk kami ...



itupon tadi masa aku tanya dia, dia kata dia x sure management dia dah orderkan tube ni ke belom ... tp dia janji yg dia akan follow up ngan office dia ...

since dia dah bg tube nih, aku kata ngan dia ok lah ... aku willing nk tunggu ... x le aku risau sgt pasal tube Ammar ... kurang2 boleh tahan lagi 2 bulan tube baru nih ... mintak2 tube nih tahan sampai le supplier nih deliver tube yg aku order tu ...

so mode aku hari nih, happy ... wlaupon ada masalah lain yg blom settle ... tp yg penting part Ammar dah settle buat masa nih ... Alhamdulillah ... :))



11 comments:

Along said...

Alhamdullilah Asz, sib baik la supplier tu berhati perut gak. Hope Ammar is doing better.

Asz said...

along ... tulah, aku bersyukur sgt2 ... pasal yg ada skang nih dah nazak sgt ... sib baik gak aku x pegi hamun dia ari tuh ... hehehehe

eus.eunos said...

alhamdulillah... yus dgar pn lega!!!

A.I said...

syukur wei... :)

LYaFRINA said...

syukur asz...
lya baru j nk publish n3 ttg adik ammar perlukan tube tu.. sbb manala tau, kot2 ada sesiapa y tau mcmana nk dptkan tube tu..
tp xpelah.. alhamdulillah.. hrp.. tube ni bertahanlah.. smentara tgu tube y lain tu sampai...

kiss ammar utk lya...

Azma said...

Alhamdulillah..syukur..

Sal said...

Syukur, alhamdulillah...Tuhan sentiasa mendengar.....

noradzlina.kamdani said...

alhamdulillah kak, bagus la klu org tu dah de ati n prasaan utk fk kan hal ammar

ieda said...

alamak asz..akak terlupa nk bgtau ttg tube tu..mmg akak tak dapat...aiyaaa...busy sungguh seminggu dua ni.sampai terlupa benda2 penting..asz jgn kecik hati yer...very sorry.

Atia Adina said...

alhamdulillah...tumpang gembira....

~~ciklinn~~ said...

syukurr.... ciklinn sentiasa doakan terbaik utk ammar...

salam ramadhan yer