jom follow

Friday, August 6, 2010

fish!! fish!! fish!!! ....grrrr ... aku sgt marahhhhh!!!!

salam

korang ingt x entry aku last week pasal tube ammar tuh ... ni hati aku ngah membara ... telinga aku merah2 menahan marah ... rasa cam nk lempang org je ... sakit jiwa, sakit ati, menyampah ... rasa cam nak maki je si bangang nih ... haaaa... kan x pasal2 aku panggil dia bangang ... kalau ikut ati rasa cam nk call pompuan tu dan maki dia ...

dari 1st time aku call dia, aku dah point out yg kami amat2 memerlukan tube tu coz yg ada skang nih dah terkoyak sket dan terpaksa aku tape kan ngan plaster ... itupon dia x faham2 lagi ke ... siap aku mms pic segala spy dia x salah order ... nk senangkan keje dia pon iyer gak ... kalau ammar boleh mkn/minum cam budak normal x le aku gelabah sgt ... fish! fish! fish!!!!

last week masa aku call dia, dia kata purchasing dept dia place order tube ammar tu hari tu gak ... baru tadi nih, bila hubby aku call (just nk follow up) ... dia kata monday next week (10hb) baru dia nk order ... kepala dia!!!! dgn alasan kononnyer, management dia x order lagi ... ingat aku main2 ke nk order tube camtu ... apa jadahnyer ... kalau mmg benda ni boleh beli over the counter mmg aku xkan deal ngan org camni ...

aku mmg desperately waiting for the tube ... dah le kalau order bkn boleh dpt dan2 tu gak ... kena tunggu kurang2 3 minggu ... aku risau je kalau2 tube yg ada skang nih hayat dia x sampai by the time nk dpt yg baru ... seriously aku rasa nk nanges sgt2 nih ... huuwaaaaaa!!!

bila jadi camni, how i wish ammar boleh minum/mkn orally cam anak2 yg lain ... x perlu bergantung ngan tube lg... ammar .. ammar ... nape xnak telan susu & makanan sume tu sayang?!?? mommy susah ati sgt nih ... :((


4 comments:

Farra Dhelina said...

tabahkan hati sis..

A.I said...

alahai... :(

sabar bebanyak asz..takde cara lain nk beli ye?

Azma said...

kesiannya.. :( sabar ye..

noradzlina.kamdani said...

laa...nape la org tu buat samtu, patient dh perlukan n u r giving her bizz nape plak jd lagu tu...teruk la...xkan dia xfhm kot yg akk desperately nk benda tu cian ammar...hopefully tube ammar bole survive ye kak...sabo yek