jom follow

Friday, September 10, 2010

salam aidilfitri ...

salam

pejam celik pejam celik tau2 dah raya ... cepat btol masa berlalu ... aku pon sedar x sedar almost 2 weeks x update blog ... sebok ngan ammar yg x sehat ... aku plak demam & sakit lain dlm seminggu dua nih ... dugaan ... dugaan ...

Alhamdulillah, lepas 10 hari bg ammar antibiotik, simptom2 kawasaki tu beransur hilang ... lega x terkata hati nih ... almaklum, kawasaki ni boleh effect jantung ... kebetulan plak ammar ada PDA ... jadi mmg aku sgt2 risau ...

anw, kesempatan ini ... kami sekeluarga ingin mengucapkan .... Selamat Hari Raya Aidilfitri buat family, sahabat2, rakan2 di alam maya serta semua yg sudi mendoakan yg baik2 buat ammar dan memberi kata2 semangat utk kami setiap kali kami diuji olehNya serta kepada yg sudi membaca blog aku yg jarang2 update nih ...

aku juga meminta ampun & maaf sekiranyer aku ada terlanjur kata serta perbuatan yg tanpa sengaja telah menyinggung korang semua ... harap dimaafkan ye ....

sekali lagi, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN .... drive safely & enjoy ur raya k ... XOXO ;)


4 comments:

Hezesuze said...

selamat hari raya & maaf zahir batin mek...

iCaLoVeZiE said...

selamat hari raya, maaf zahir batin. semoga ammar sihat seperti sediakala.

Sal said...

Selamat Hari Raya & maaf zahir batin from Salina sekeluarga...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

selamat hari raya buat asz dan keluarga...
ammar sihat ke?