jom follow

Wednesday, September 22, 2010

lebaran 2010



salam lebaran

masih lagi dlm mood raya ... dan walaupon mood x bape nk bagus pasal dlm hati ada kerisauan (next post) ... tp tetap nk gak update blog yg dah bersawang nih coz ramai yg tertanya2 pasal ammar ...

Alhamdulillah, ammar ok ... sihat walaafiat ... last x sihat masa kena infection bulan pose ari tuh yg suspect kawasaki ... but after 10 days on antibiotics, simptom2 sume ilang ... legaaaaa

dan juga buat julung2 kalinyer kami dpt beraya di kuantan thn nih ... tp sekejap je, blom puas dah kena balik coz my hubby dah start keje raya ke 4 ... :((

anw, just nk share pic2 ammar masa raya ari tu ...



aksi ammar pakai songkok ... x sampai 5 min songkok tu dah dicampaknyer ...

pose hensem ngan abg adam ... hehehe

ni sebenarnyer muka sakit ati ... ammar ralit main langsir tp diganggu ngan flash camera ... so dia geram, marah kat org le tu ... :p





p/s : pagi tadi ammar jatuh katil ... hopefully xde apa2 .... huhuhu



8 comments:

ieda said...

amboi...hensemnya dak kecik tu berbaju melayu...rambut terjurai kat depan tu yg menambah gaya tuh..

Hezesuze said...

fuyoooo encemnya ammar uols...
uiks camne bleh jatuh katil?? hope xde ape2 ye..

Yasmin Nabilah.. said...

comeynyer Ammar..hish..geram lak acik ina tgk dia nih..hehe...

noradzlina.kamdani said...

alhamdulillah, finally ry gak kt kuantan...xpe la w/pun sekjp...nmpk ammar sihat, alhamdulillah

student said...

wah, ammar nampak kacak dgn songkok!
:)

banyak sabar kak..insyaALLAH pasti ada hikmah di sebalik semua dugaan daripadaNYA.

eus said...

hehe.. comey! slmt hari raye kak!

Sal said...

hehehe....bukan main hepi lg tgk Ammar...

spakali said...

hye there. and say hi to ur ammar too. perhaps, you wud want to visit my spa..and perhaps there is sumthing that can help ur ammar out..