jom follow

Wednesday, July 7, 2010

Ammar x sihat lagi ....:((




salam

hari ni Ammar x sihat lagi ... termasuklah aku skali ... aku demam .. Ammar plak sakit mata dtg lagi + flu + bdn dedar cam nk demam ...

kalau tgk kat pic tu, bibir Ammar merah je ... tu salah satu tanda kalau Ammar x sihat ... ngan idung tersumbat ... bernafas pon ikut mulut ... tu yg menganga je mulut dia yg jonget tuh ...




sian anak aku ... x putus2 dtg sakitnyer ... x taulah sampai bila Ammar camni ... :((

11 comments:

Ekin said...

Ammar.. cepat sihat ye... Sedih tgk Ammar camni.. Be strong Baby.. For Mommy, be strong too.. Akak kena kuatkan hati demi Ammar.. Ekin doakan semuanya baik cepat ye..

I want to lose weight said...

Jangan putus asa Asz..
Ko mesti kuat supaya anak ko pun kuat :)

A.I said...

alahai ammar... :(
cepat2 sihat ye sayang...

Atia Adina said...

alahai...kesiannya kat ammar....moga cepat sihat...

Hezesuze said...

don give up my frenz...b strong ok

**wah tetiba speaking london lak..ahakss

Scorpio Girl said...

hullo sis, lama tak menyinggah..kesiannya dia..is he still on atibiotic..sebab adamasanya, antibiotic ni kan full spectrum, jadiknya bakteria baik ke jahat ke abes semua out..itu yang lagi senang anak2 yang jatuh sakit eventhough the original sakit tu dah elok..syian lah dia!tgh cari hari bila leh jumpa sis nih...

FAIZA AMIR 2001 said...

Salamss azss, moga ammar cepat sembuh,kesiannnn kat ammar:( ....as, kuat semangat yer, jgn putus harap...asz mesti kuat....

ieda said...

salam asz..moga ammar cepat sembuh..anak2 ni mmg kurang daya ketahanan badan sebab tu mudah jer dapat jangkitan.

makcikkantin said...

salam asz,
kesian tengok ammar, he is one strong guy. Moga dia cepat sembuh & U hv to be strong for him

aza zack said...

asz, ammar aku pun demam, risau kan bila anak2 demam, moga mereka cepat sembuh, amin!

_MindFreak_ said...

Get well soonnnnnnn.....
Kakak farah doakan Ammar and mama Ammar cepat sihat...

Kak farah rindu nk tgk muka happy Ammar...