jom follow

Friday, June 18, 2010

rocking his red moose ...


salam

2 hari lepas aku ada amik video ammar yg sedang asyik bermain ngan rusa merahnyer ... punyalah excited dia menghayunkan rusa merah tu sampai nk terbalik ke belakang ... Alhamdulillah xde insiden yg tidak diingini ... skali skala Ammar menonjolkan gaya org naik motor ... siap ngan aksi vroom vroom ... ala2 rempit ... kelakar pon ada gak bila tgk balik video nih ... tersengih aku sorang2 ... hehehe


video


bila tgk Ammar aktif camni, sape yg sangka yg dia masih lagi mkn melalui tube kat perut kann ... harap Ammar akan terus sihat & aktif ... to see him like this, happy & active is priceless!!!

rasa penat lelah & pengalaman aku menjaga & membesarkan Ammar selama nih berbayar ... ada hikmah di sebalik tiap kejadian kan ... i feel so blessed!!! Alhamdulillah syukur .... :))


8 comments:

fruitted said...

bukan akak je senyum sensorang, saya pon hehe! sukanya dia naik rocking moose :D

Asz said...

hehehe .. senyum sensorang gak?? baik2 dik ... kang org ingt x betol lak ... sori, akak gurau je ...

mmg dia sgt suka red moose tu ... happy je bila dpt dok atas tu ... :))

ita cutevirus said...

asz,
ita pon suke nengok bile ammar happy...
apa² pun kite kene bersyukur.. kalo kite rasa kite paling susah, ada orang yg lagi susah dari kite.. tul tak?

Danny Neza said...

Alhamdulillah..seronok tgok ammar kembali ceria...semoga ammar hepy slalu.. :)

Hezesuze said...

haha gaya cam mat rempit tu xbleh blah....ada gayaa...hehe

Catwoman said...

Salam Sis Asz....

Comel la Ammar dgn gaya ala2 si rempit comel nihhhh.....

Alolololololo......comel sgt.

:)

Farra Dhelina said...

yeke still mkn ikut perut? smpai bila tu kak asz?

Asz said...

farra ... yes dear, Ammar still mkn melalui tube kat perut ... sad but that's the fact ... he will be on tube sampai Ammar boleh mkn dgn sendirinyer (ikut mulut) dan tidak menjejaskan kesihatannyer ...