jom follow

Monday, February 7, 2011

hari ni kat IJN ... esok kat HUKM plak ... berdebar2 nih .. haishhh ...


assalamualaikum

pagi2 sawat nih, org ngah lena tido ... sedang enak di buai mimpi ... aku gak yg tercangak2 lagi nih ... mata x boleh lelap ... rasa x ngantuk ... serba x kena ... hati berdebar2 sungguh ... nk menunggu kan siang nih rasa lama lah sgt plak ...

pkl 9 pg nih, ammar ada appt kat IJN ... the last time we went for ammar's check up bulan 8 ari tu, doc x set kan date utk buat PDA ammar coz ada irregular heartbeat ... so doc kata nk monitor dulu ...

and now ngan masalah sleep apnea ammar (sampaikan nk operate buang tonsil) aku rasa doc kat IJN akan postpone lg utk buat PDA ammar ...

esoknyer (8hb) ada satu lagi appt penting utk ammar di HUKM ... doc nk check & test ammar skali lagi to confirm yg sememangnyer ammar memerlukan surgery buang tonsil, adenoid & masukkan tiub ke telinga ammar ....

agaknyer tu lah sebab aku x boleh tido lagi nih ... kerisauan yg teramat melanda jiwa ... haisshhh ... moga2 semuanyer dipermudahkan buat ammar ... mintak2 xdelah berita buruk yg keluar dari mulut para doc di IJN & di HUKM nanti ... doakan ammar ye aunty2 & kwn2 yg baik hati sekalian ...

7 comments:

Bicara hati ibu aisya said...

Doakan yang terbaik buat ammar..

zatil said...

My doa will always be for Ammar n u...take care dear!

A.I said...

Aku doakan semua yg terbaek utk Ammar + semoga kau kuatkan lg semangat k...

ieda said...

moga Ammar baik2 saja..insyaAllah.

kiddose said...

Saya doakan agar semanya berjalan dengan baik-baik kak insyaalllah Allah itu ADA...

Azma said...

yang baik2 saja.. utk ammar & famili..mudah2an..insyaAllah..

ummuharithasif said...

kami doakan yg terbaik buat ammar...smoga dipermudahkan Allah segala urusan,amin