jom follow

Monday, May 11, 2009

happy mother's day ...

last wiken kan mother's day ... so since my beloved mil ada kat umah (she came on friday from kuantan) ... we had a mother's day celebration ... celebration ker?!? hehehe

so ni ada lah sket2 pic masa mother's day ari tu ....

ni dari adam ... ada satu lagi, ukiran ros dari sabun, lupa nk snap ... tersentuh hati aku bila adam bagi nih ... teringat time2 aku marah dia ... sebak siottt!!!

cuppies for my mil ...

cuppies for my beloved mak ... malam baru sempat deliver kat mak ... i luv u mak!!!


ni lak from hubby utk aku ... thnx sayang ... (aku gak yg orderkan ... hehehe)


cuppies ni suma aku order from rakan blogger gak ... korang leh gi jenguk blog cuppies nih, pasti korang pun teruja cam aku ... http://cuppyliciouscupcake.blogspot.com/ ... mmg puas hati ... pasal sedap, mak aku sker, mil aku pun sker, aku pun sker ... dah le sedap, cantik le tu ...

sampai adam kata kat aku "mommy, adam sayang lah nk mkn cupcake nih ... penat2 buat butterfly pastu nk kena mkn!!" ... boleh gitu?!?? sayang nk mkn kekdahnyer, pasal cantik ... motif?!?? ko nk soh mommy frame hape?!??



aku tgk yg ni pun aku sayang nk mkn ... comey jek ... hiks! ;p

sblom kami mkn cuppies ni suma, aku spt biasalah ... masak yg spesel sket ... sket je speselnyer ... hehehe

since my mil x berapa nk mkn nasi ... aku decide wat home made burger utk lunch hari tu ... bukan tu je, aku wat baked pasta, mashed potatoes, blackpepper mushroom gravy & fav aku ... caesar salad with chic ....

the feast ... feast katanyer ... xlah hebat, but something diff esp for my mil

close up sket ... fav aku nih ... ;)

saje je nk tunjuk ... wat i had on dat day ... :)

so secara kesimpulannyer ... it was a great day, i think everybody had a great time enjoying all the food ... hopefully, i could do the same for my dearest mak pulak next year .... Insyaallah ..
Add Image

6 comments:

Lily.Lulu said...

happy mother's day asz !!!
buat ibu asz dan mil juga

:)

cuppacakes sangat comey !!!
meriah aje

Hezesuze said...

hepi mothers day to uuu!

wah! sodapnye asz menu2 yg ko wat tu..terliur sat...

Asz said...

tenkiu lily ... tunggu lily nyer turn lak jadik ibu ... bila lagi nih?!?? ;)

ze ... same to u ... :)

NaD said...

tq promote cuppylicious. wahhh.. feast gitu kekdahnya. fooodddd....glorious fooodddd!!!

YoYo said...

sis.. happy mother's day!!

sis.. lapau ler nengok makan tue..

sis.. sedapnyer!! nak jugek..

sis.. grrhhhhh!! len kali jgn post gambo2 camtue..

sis.. babai!!

motif?? ngeh3..

AQisH said...

ooo..ode cuppies kat jiran sebelah i ni eh ;-)

btw sdp jer tgk masakan u tu lah..mmg talented msk western eh ;-)