jom follow

Tuesday, April 28, 2009

reflection ...

lama btol aku tk update blog ni ... nmpak sgt aku bz dgn berbagai dugaan yg dtg ... lepas satu, satu lagi ... skang ni alhamdullillah, everything is under control ....

sbnrnyer, dr smlm nk update tp cam takde idea lak ... tetiba pagi tadi bru teringat pasal video ammar captured last saturday kat klcc ... sambil nk tunggu salesgirl tu amik kan kasut ikut size ammar (abah nk belikan kasut utk ammar) .... adik aku letakkan dia kat kerusi, kebetulan ada lak cermin kat situ ...

ammar skang ni pantang nmpak cermin ... mulalah dia wat mcm2 mimik muka ... dia bole leka tgk muka sendiri kat cermin tu ...


video video



kelakar lak bila tgk video ni balik ... adik aku ckp ammar cam kucing bila tgk cermin, kucing kan kalau tgk cermin dia leh gado ngan cermin tu ... padahal itu reflection diri sendiri ... :D

4 comments:

Hezesuze said...

alahhhh...ko tu sbuk layan fb je kan...smpai blog pun da x hupdate2...apalah sifu ku ini...wakaka lariiiiiiiiiiiiiiii

p/s ermm cute ler muke ammar tu..like mother like son kan...hehehe

NaD said...

mak aihh mulut terkumat kamit cam ikan mas lapar dah aunty tengok. hehehhee. cute betol!

Asz said...

ze ... fb tu tk memerlukan aku memerah otak carik idea nk update ...huhuhu

nad ... mmg cam ikan mas kan ... i tot so ... hehehe

YoYo said...

hai Ammar..