jom follow

Thursday, May 5, 2011

Ammar ... ammar ... where r u?!??


As Salam

saje nk citer pasal perangai ammar yg lately nih makin menjadi panjang akalnyer nk bergurau ... labour day baru2 nih kami gi carrefour kat klg ... mak aku soh beli barang dapor sket ..sampai sana sambil2 carik barang terjumpa plak ngan kawan lama masa dok spital dulu ... she is one of the first few ones yg aku kenal masa ammar sakit dulu (masa tu ammar still dlm pantang)...

sedang kami ralit bercerita, almaklum dah lama x jumpa ...kebetulan masa tu kat lane susu, pampers & barang2 bayi ... tiba2 aku terperasan ammar xde ... terus aku jerit situ gak ... "ammar! ammar! where r u??" ... pastu aku tgk adik aku yg take over kejap sementara aku berborak tu relax je ... cam xde apa jadik, then aku tanya adik aku mana ammar ... pastu adik aku ckp ..."xyah panik sgt ler long ... cuba tgk kat rack bawah skali tu ada apa ... "

haaaaa ... tu diaaa ... ammar dah main sorok2 kat situ ... pandai plak dia pilih tmpat yg kosong pastu nyorok kat situ ... ntah bila dia masuk dlm tu pon aku x perasan ... ammar ... ammar ... ada je akal dia skang nih ... panic jap mommy ... kalau ilang manalah nk carik yg sama camni ... mau giler mommy dibuatnyer ...



comel plak dia tercodot dlm tu ... elok plak diam sampai kena tarik dia kluar, kalau ikut dia xmo kluar dah ... hahahahaa




6 comments:

Scorpio Girl said...

salam sis...

geramnya tgk Ammar senyum!
alhamdulillah, he's growing stronger and smarter with every passing day..
peluk cium untuk Ammar!

zatil said...

Mau tak panic!! klu i pun klamkabut dah..hehehe..comel ammar!

Noina said...

hehe...comel je ammar dok kat situ..hehe..

Alicia said...

alahaiii....cam nak cubit...

makcikkantin said...

Sweet ammar, alhamdulillah ada improvement each day, berkat kesabaran ibubapa.....moga ammar's condition keep improving, amin

Along said...

hahaha..pandai lak Ammar menjadi bahan "ketiadaan stok" kat situ. So happy to hear his condition is getting better...may the both of you continue to improve every day.