jom follow

Monday, February 8, 2010

Pengumuman

Salam

aku ada berita yg sgt menggembirakan dan wajib bagi aku utk berkongsi berita gembira nih .... berkat doa yg tidak putus2 dari kalian semua, Alhamdulillah syukur, pihak KKM di IJN telah pon meluluskan permohonan aku hari ni.

oleh itu dengan rasa rendah diri dan terhutang budi ... aku mengucapkan jutaan terima kasih pada semua yg telah menyumbang utk Ammar, juga kepada semua yg terlibat, bersusah payah utk membantu Ammar dalam apa jua cara skali pon ... tak terbalas rasanyer jasa & budi baik kalian ... aku hanya mampu doakan semoga mereka2 ini sentiasa dilindungi & dirahmati Allah ... Amin!!!

terima kasih sekali lagi ... sob sob sob (terharu) .. :'((


38 comments:

Azimah@Melati said...

alhamdulillah..moga perjalanan ammar lepas ni lebih mudah....

wansteddy said...

Alhamdulillah... kekal dengan doa semoga ammar segera sembuh.

hushuss said...

hi awak,
baru dapat tahu pasal ammar thru blog sorang kawan. Sblm ni jarang blog-hopping. Sedih sgt dpt tahu baby sakit mcm ni, byk2 sabar ye awak.

Fund utk Ammar tu masih ada ke? Nak jugak bantu walaupun tak byk, sbb takleh tgk la baby sakit2 camni. Leh bergenang air mata....

ita cutevirus said...

alhamdulillah syukur...

semoga ammar sembuh..

Asz said...

achik .. Insyaallah, rasa hilang separuh beban atas kepala nih ..

wan ... syukur, rasa lega sgt skang nih ..

hushuss .. hi to u too! Insyaallah akan cuba bersabar sedaya saya .. terima kasih

Asz said...

ita ... terima kasih atas doa utk Ammar ... take care!

Alicia said...

aminnnnn!!!

g-an said...

alhamdulillah...happy to heard that :)

Nisyam said...

Salam. nama saya nisha. sy doakan agar ammar sihat selamat menjalani prosedur tu n dpt teruskan life like other normal babies. Sy dh khwn 5 thn n msih menjalani mcm2 rawatan utk baby...so, i really appreciate the value of ammar...

Jgn fikirkn kata2 org...yg penting kita tau ape kite buat n percaya Allah swt akn bg hikmah disebalik
semua ini. I'allah, nnti sy tlg akak sekadar yg sy mampu.

Klu blh akak tlg doakan agr sy dikurniakan seorang zuriat yg soleh / solehah...

Farra Dhelina said...

sykur alhmdlh.. semoga dipermudahkan segalanya.. amin..

Asz said...

Lis .. aku rasa lega sgt2 walaupon sms berdarah tu masih xdpt kulupakan .. huhuhu

g-an ... Alhamdulillah!!

Nisha ... terima kasih byk2 kerana menyokong akak, Insyaallah, akak doakan Nisha & suami akan dikurniakan zuriat yg sehat walafiat serta soleh/solehah. Jgn putus asa dik, cuma mungkin selama ni belom ada rezeki ... dun stress urself dear... take care!

Farra ... thnk you utk doa itu ... Amin!

I want to lose weight said...

SYUKUR sangat-sangat..

Sian tengok ammar yg comel tu selalu tak sihat..

Semoga lepas ni ammar akan sihat cam baby-baby lain

AinZa said...

alhamdulillah..semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah.. Aminn....

Asz said...

zel ... mmg syukur sgt2 ... lepas dah satu beban kat kpala nih ...thank u... tp tulah, Ammar tu ngah x sehat, aku menjangkakan cuti raya cina ni aku bercuti di wad paedriatik HKL ... :((

nuyu .. thnk u nuyu for ur support .. amin!

Whoopz said...

alhamdullillah.. semoga baby ammar dpt menjalani kehidupan mcm baby2 lain selepas ni..

Lekir said...

saya sekeluarga doakan Ammar sihat seperti kanak-kanak lain..

POSH76 said...

Insyallah kita org sumer tak putus2 mendoakan utk adik ammar supaya sihat semula

likeithot said...

alhamdulilah.moga perjalanan ammar lepas nie lebih mudah..so sad sangat tengok ammar macam ni..tabahkan hati, banyak2 berdoa..

nizaa said...

alhamdulillah..moga baby ammar sihat sejahtera selepas ni ya..amin.

http://kancilbiru.blogspot.com/

nieda said...

alhamdulillah, happy dengar berita ini..doa dan harapan saya agar semuanya berjalan lancar. Amin..

Hezesuze said...

alhamdulillah! syukur sgt2...
nnti aku transfer kan all donation ke akaun ko ye asz...

wlpon xbyk tp dowang ikhlas nk bantu ko....:)

Zyma Da` Catwoman said...

Salam Sis Asz.....

Alhamdulillah,syukur kpd ALLAH.
Masih ramai yg menyayangi Baby Ammar.

Insya Allah, sama2 kita doakan yg baik2 utk Baby Ammar ye,Sis.

:)

noradzlina.kamdani said...

semoga Ammar akan lebih sihat ye kak..

Ir. hydir said...

alhamdulillah
semoga adik ammar akn lebih sihat di masa hadapan

BLogger We CAre

Delicious-Cuppies said...

alhamdullilah... semoga semuanya okay yer... :)

bareessence said...

alhamdulillah..syukran...semoga segala urusan dipermudahkan...

Mia-Ina said...

alhamdulillah....semoga allah merahmati perjalanan ammar

Salina Ahmad said...

Syukur Alhamdulillah...Tuhan sentiasa berada di sisi kita bila mana kita memerlukan NYA...

akubukanartis said...

slm kak asz, boleh tak sy nak dapatkan emel add akak? sy nk interview akak utk asgmt sy boleh?

Napisah
raihanapisah@yahoo.com

shakeymirza said...

salam

menitik airmata baca tentang amar ni...hope awak tabah dgn ujian dari Allah..mg hati awak suami isteri terus cekal..mg ammar cepat sembuh...

Delimasari said...

semuga ammar cepat sembuh

Normi Ali said...

Alhamdulillah...Allah permudahkan segalanya utk Ammar. Ammar skg ni macam mana Asz? ada gambar terbaru x?

ummie_mirahaziq said...

alhamdulilah..semoga amar cepat sembuh..semoga tuhan pemudahkan perjalan nyer..

saya hanya mampu berdoa dan beri sumbangan yg mampu n hebahkan dalam blog..semuga ader yg membantu lagi..amin...

Kaseh NazLieza said...

alhamdulillah...moga Allah permudahkan segalanya...moga adik ammar kembali sht n ceria spt selalu...

Mummy Aqil said...

semoga ammar cpt sht & pas operate dpt jalani hdp seperti anak2 lain. doa kami sekeluarga bersm ammar. pd asz & hubby, kuatkan smgt k.

TuDgE said...

salam..pa email akak....

Asz said...

salam ... terima kasih sume atas doa yg baik2 buat Ammar, maaf saya x dpt balas setiap komen ... agak sebok lately tp saya cuba sedaya mungkin .. harap kwn2 sume faham ye ..

tudge ... email saya aszkamal@gmail.com

Sayang.Ibu said...

Salam Asz... saya turut mendoakan semoga pembedahan ammar nnt akan berjaya. Alhamdulillah syukur sgt dgn berita itu.. semoga ammar cepat sembuh.. salam peluk cium dari saya utk ammar..