jom follow

Sunday, February 7, 2010

CHARITY & JUMBO SALE FOR AMMAR ... COME & JOIN US!!!


Salam semua ...

Teman2 rapat aku masa belajar kat ITM dulu bertungkus lumus utk menjayakan Charity & Jumbo Sale for Ammar esok ... hasil jualan pada hari esok akan disalurkan terus dalam fund Ammar ... pada yg berada di sekitar kawasan Shah Alam boleh lah dtg ke gerai kami utk bg sokongan ... details as below ... (aku copy paste dari blog kwn aku achik)


Details Events

Location: Promotion Lot MTED, Stadium Malawati, Sek 13, Shah Alam
Time:8:00AM Sunday, February 7th

Please come and support this Charity Event


*** latest info i got from Pn Organizer about da exact location of our stall ... from main entrance, dpn tesco extra ... jalan teros & u will see balai bergerak MBSA ... our booth will be somewhere around there ... senang nk carik coz they hv banner for this event ...


jom lah dtg, meriahkan event ni ... boleh gak kita berkenalan ... c u there?!?? ;-))

17 comments:

akubukanartis said...

Salam Kak Asz,
Saya Napisah, pelajar jurusan TESL tahun 4 di UiTM Sh Alam. Saya adalah antara silent readers blog Kak Asz :) dan mengikuti perkembangan adik Ammar. Saya minor dalam bidang kaunseling. Subject Kaunseling Keluarga memerlukan saya dan beberapa orang kawan untuk menemubual keluarga kanak-kanak istimewa. Kami amatlah berbesar hati jika keluarga Kak Asz sudi untuk berkongsi pengalaman bersama kami. Jika diizinkan, kami ingin menemubual Kak Asz dan keluarga secepat mungkin. Kerjasama dari pihak Kak Asz, kami dahului dengan terima kasih.


Wassalam,
Napisah

Asz said...

salam napisah ... boleh apa salahnyer, ada kelapangan dtglah ke stall hari ni ... Insyaallah, if u dun mind kita boleh bincang masa tu ... c u there!

Zyma Da` Catwoman said...

Salam Sis Asz.....

Hope ev`rything goes fine and smooth....

**Baby Ammar ok ke? Itu gambar t`baru dia ekkkk?? Comel sgt....

:)

Ain said...

moga semuanya berjalan lancar dan dana yg diperlukan dapat dikumpul segera......

gud luck....

Ummi Lily... said...

Salam Sis,

Smoge tis fund dat u hv for Ammar akan berjln dgn lancar... Insya'allah... Salam sayang dari saye, nun di seberang tambak... =)

touyakaruma said...

Huhu saya orang perak tak dapat nak datang .. Masa jualan nanti akan ada apa ?

akubukanartis said...

Kak Asz, saya tiada di sh alam hari ini. Ada hal di luar. Boleh kalau kita bisa atur pertemuan kita? Seronoknya bila Kak Asz setuju! :)


Ini email saya, nanti boleh kita bertukar-tukar nombor insyaAllah.
raihanapisah@yahoo.com

semoga Allah permudahkan segalanya buat Kak Asz sekeluarga. :)ameen

snifcollection said...

sorry xdpt join event ni..papepon hope sangat2 ammar cepat sembuh. geram tgk ammar yg comel tuh..:)

HaSue said...

salam Asz.. sue ni..salam kenal yer..baru baca kisah ammar ni terpanggil nak kongsi dgn kwn2 yg lain...minta izin c n p gambar ammar yer..hrp dpt membantu skdr yg tmampu..

http://sue-hasue.blogspot.com/2010/02/mungkin-esok-giliran-kita.html

cik EPAL said...

semoga Ammar cepat sembuh :)

aMiYs said...

hope ammar will get well soon... sy doakan ye..

eventho blog sy x ramai yg dtg ni la yg mampu sy buat utk ammar n asz...

http://amiys-halusinasi.blogspot.com/2010/02/jom-tolong-baby-ammar-wahai-kawan-kawan.html

MamaFaMi said...

Assalamualaikum Asz,

Ini adalah pertama kali mama masuk blog Asz and touched by Ammar's story. Sorry didn't make it to your jumbo sale sebab baru terbaca malam ni. Tapi mama minta izin paste gambar Ammar kat link sebelah atas, kanan blog mama. Who knows, many more will come forward to help Ammar. With all my love to dearest Ammar dan semoga dia lekas sembuh. Moga Allah permudahkan segalanya buat sis sekeluarga. Take care...

TuDgE said...

salam kak asz,

kalau boleh,saya nak tahu email kak asz coz ada nak sembang..lgpun nak hulur bantuan gak nih..senang sket nak bincang if kat email..ada email x? email sy misstoffee@gmail.com

tlong reply..urgent ye..tq

JAI said...

Salam Asz - saya rasa you should go to lowyat.net forum because diaorang begitu generous sekali..my thread diaorang dah letak under important topic dibawah topic AMMAR NEED RM12000..maybe you can thank them..

nasazfrog... said...

salam.. semoga rakan2 blog kita semua dpt membantu adik ammar,, semoga segalanya berjln dgn lancar amin,,,

eynda said...

Alaaaaa..terlewat baca entry ni :-( Sorry tak dapat join semalam :-(

Delicious-Cuppies said...

allaaaa... lewat sy baca entry nie... klu tak boleh join jual cupcakes.. sorry yer sis... br dpt tau masa baca blog eynda..